Naleśnikarki

Naleśnikarka Royal CateringMożna jeść je dosłownie ze wszystkim, co nam się zamarzy. Ser, szpinak, masło orzechowe, dżem, cukier puder i wiele innych dodatkowych składników. Na czym polega fenomen tego dania? na prostocie przygotowania, smaku i możliwości najedzenia się do syta. Naleśniki – kto nie lubi mieszanki jajka, mąki, mleka, wody, cukru i dodatku powyższych produktów?! Podstawą dobrych naleśników jest też odpowiednia patelnia, albo specjalna… naleśnikarka!

Z pozoru proste urządzenie kryje w sobie funkcje, które na zawsze odmienią sposób przyrządzania posiłku. Naleśnikarka, choć służy głównie do przyrządzania naleśników (jak sama nazwa wskazuje), może być także wykorzystana jako płyta grzewcza. Nic nie stoi na przeszkodzie, aby na żeliwnym materiale robić rzeczy inne niż smaczne naleśniki (oczywiście mowa o jedzeniu). Po co nam więc taki sprzęt? Z pewnością każdy widział lub nawet miał okazję na własnej skórze przekonać się czym jest spalona patelnia podczas smażenia przysmaku. Trzeba samemu kontrolować proces przygotowywania naleśników, bowiem z obiadu może nam zostać jedynie swąd spalenizny i czarny placek. Markowa naleśnikarka Royal Catering to nowoczesny termostat i pełnoautomatyczna kontrolka temperatury, dzięki której spalenie potrawy jest wręcz niemożliwe! Wysoka moc i bardzo szybkie nagrzewanie pozwolą uniknąć czekania, aż patelnia będzie odpowiednio ciepła do smażenia.

Sama płyta grzewcza to 3cm grubości i 40cm średnicy wysokiej jakości. Powierzchnia grzewcza z żeliwa zapewnia równomierne grzanie i posiada odporny materiał i specjalną powłokę antyprzylepną. W naleśnikarce znajdziemy również pokrętło do kontroli temperatury, a kolejną ważną zaletą jest czyszczenie. Wystarczy spojrzeć na zdjęcie by przekonać się, że doprowadzenie do lśnienia naleśnikarki jest dziecinnie proste dzięki konstrukcji urządzenia.

Koniec ze spalonymi patelniami, koniec z przypalonymi naleśnikami, koniec z czekaniem na rozgrzanie i ze żmudnym czyszczeniem sprzętu. Naleśnikarka Royal Catering w wersjach jedno- i dwupłytowych to nowa era smażenia naleśników! Szybsza, lepsza i smaczniejsza!